Tijdmanagementtraining speciaal voor zorgverleners

Hoe ga je om met jouw tijd? Welke keuzes maak je? Waar word je blij van en heb je voor deze dingen genoeg tijd?

Als tijdoptimist kom ik altijd tijd tekort en wil ik het liefst meer uren in een dag. Ik vind namelijk vanalles leuk. Zo ben ik coach van het handbalteam van onze zoon, sta ik graag langs het hockeyveld om bij mijn dochter te kijken, ben ik voorzitter van de Ouderraad, werk ik mee aan de geweldige kerstpakkettenactie van RockingUp X-mas, onderneem ik, plan ik datenights en wil ik ook nog sporten. Nu heb ik vanuit mijzelf al veel energie, dat scheelt, maar ben ik door de jaren heen ook een kei geworden in plannen om dit allemaal te laten lukken.

Zonder planning gebeurt er niets.

Als zorgprofessional heb je veel aandacht voor anderen. Geef je je tijd aan anderen. Is het een uitdaging voor jezelf te kiezen. Heb je geregeld het idee dat je geen NEE kunt zeggen of dat jij dit echt MOET doen. Als dit herkenbaar is voor jou dan is het nu tijd om keuzes te maken en JA te zeggen tegen jezelf!

Mijn naam is Fabienne Aardenburg en ik deel graag mijn methode met jou. Deze training zal je meer rust geven zodat je met een leeg hoofd en tevreden je werkdag kunt afsluiten om vervolgens met oprechte aandacht thuis te komen.


Voor wie is deze training bedoeld?

Voor zorgprofessionals in de eerstelijn. De training bestaat uit verschillende onderdelen waar we continu de koppeling maken naar hoe het er in de eerstelijnszorg aan toe gaat. Want sommige tijdmanagementtips werken gewoon niet in de zorg. Zo heb je daadwerkelijke tips die toepasbaar zijn voor jou!

We gaan het hebben over je agenda, keuzes maken, mail, planning van taken, vergaderen en focus. Alles wat je nodig hebt om vanuit je rust te werken, aandacht te hebben waar wat belangrijk is, focus te houden en met een leeg hoofd en tevreden gevoel je dag af te sluiten.

Na deze training heb jij, als zorgprofessional, een systeem dat overzicht geeft met allerlei tips om met focus en energie te werken en leven.


Wat levert de training op?

  • tijd voor de echt belangrijke dingen in je leven.
  • een leeg hoofd aan het einde van de dag.
  • rust tijdens je werk.
  • met een tevreden gevoel je dag afsluiten.
  • overzicht en grip op je agenda en tijd.
  • meer werkplezier.

In deze training help ik je keuzes maken, leer je NEE zeggen op een acceptabele manier ;), ga je meer genieten van de dingen die je energie geven, zal je de focus leggen naar jouw kernwaarden en leer ik je dat jij dit ook kan!


Even praktisch

De training Grip op je tijd plan ik bij 6 aanmeldingen. Dan kijken we welke datum jullie het beste uitkomt. Het is zeker ook een mogelijkheid om de training in company te geven. Dus weet jij je team te motiveren om deze training te plannen dan hoor ik het graag van je! Ik kan altijd een paar goede argumenten met je doorspreken.

We starten om 09.00 uur bij Flex & Connect. Jouw efficiëntste route kan je hier bepalen.

Wat is de investering?

Deze training is een investering van 465 euro excl BTW.

Deze training levert je tijd op, kostbare tijd die jij kunt besteden aan hetgeen jij belangrijk vindt! En omdat ik tijd waardevol vind en dus ook jouw tijd als jij voor deze training kiest, zorg ik voor een energieke training vol actie waarmee je direct aan de slag kunt. Op deze leuke locatie is natuurlijk ook een heerlijke lunch met ook tussendoortjes geregeld. Je hoeft niets mee te nemen behalve een uitgerust lijf en zin in de dag!


Heb je vragen over de inhoud, praktische zaken of wil je mij wat beter leren kennen? Volg me op LinkedIn, mail me op fabienne@connect-in.nu of plan een kennismaking in.

Fabienne Aardenburg