Het is morgen 1 december. Wat is het jaar voorbijgevlogen. Nu ik terugkijk is er veel gebeurd en ook weer niet. En het was allemaal prima. Het was oké om even alles te laten zijn voor wat het was. Gewoon tevreden te zijn, stil te staan, bewust te zijn. 

Na 2018 waarin Jelle (de liefde van mijn leven) een hartstilstand kreeg op zijn 39e waren wij wel toe aan rust en herpakken. En dat is gelukt kunnen we nu zeggen. Jelle is helemaal gezond met ICD. Heeft dit jaar een nieuwe baan gekregen binnen hetzelfde bedrijf. Zit er weer volop in en geniet van het werkende leventje en ons gezin.  Sara, onze dochter van 5, heeft leren fietsen. Luuk is naar groep 3 gegaan en kan inmiddels lezen (al is het met veel geduld). En de eerste zelfgeschreven briefjes liggen in huis. Zo lief! 

We hebben veel reisjes gemaakt, lol gehad met ons viertjes, veel vrienden gezien, genoten van familie. Het was allemaal heerlijk! 

Maar, wat is er niet echt gebeurd?

Groei van mijzelf en Connect-in. Ik heb de eerste drie kwartalen lekker gewerkt met toffe klanten waar ik mijn ei kwijt kon, uitgedaagd werd en een bijdrage heb kunnen leveren in het realiseren van hun ambities. Werken AAN mijn bedrijf is onderaan de stapel blijven liggen. 

Het netwerkevent van Business Women Nederland begin oktober was enorm inspirerend. Het gaf mij een boost en de inzichten waar ik met Connect-in nog heen kon groeien. Geweldig! Wat een energie. Dus aan de gang. 

Q4 heeft voor mij in het teken gestaan van het herformuleren van mijn missie. De kernwaarden bleven gelijk, die staan als een huis. En deze gebruik ik dan ook voor al mijn beslissingen die ik ga nemen. (wil je jouw kernwaarden bepalen dan heb ik hier een handige lijst met twee opdrachten erbij: klik hier.) Vanuit mijn reflectie op 2019 kwam ik erachter dat ik veel dingen niet gedaan had, waar ik wel blij van word. Dus rollen er gelijk doelen uit voor 2020. Dat is dan ook het voordeel van rust, dat er ruimte in je hoofd komt om te creëren.

Ik deel ze graag met je:

 • GROEI
  • bij YEARTH ga ik een opleiding Persoonlijk Leiderschap volgen.
  • ook heb ik een cursus Effectief voorzitten van vergaderen gepland staan. 
 • CONNECTIE
  • meer de connectie opzoeken (what’s in the name) door bijeenkomsten te gaan organiseren met als doel mensen hun passie te laten realiseren. Tijd creëren, meer vanuit kwaliteiten werken, lekker in je vel zitten zullen o.a. de onderwerpen zijn. 
 • VERNIEUWEN
  • mijn 1:1 training FABulous Morning aanbieden aan (startende) ondernemers die meer grip op hun bedrijf willen en met focus 2020 in willen gaan.
  • DiSC-training afmaken voor ondernemers met als doel een effectievere manier van communiceren aan te leren zodat je makkelijker klanten aan je zult binden, beter samenwerkt, effectiever gaat werken in je bedrijf en je volop vanuit jouw kwaliteiten werkt.
 • BALANS
  • tijd nemen voor visualisatie en meditatie.
  • mij-tijd inplannen. Ja, vooraf en gelijk die agenda blokken anders komt het er niet van.
 • MARKETING
  • strategie bepalen om mijn zichtbaarheid te vergroten. Ik wil meer mensen bereiken om hen, en misschien wel jou, vol passie wil laten werken (en leven). Passie maakt de wereld zoveel mooier.
  • door een eBook/checklist te maken om meer grip en focus te krijgen op ideeën en ambitie.
  • door blogs te schrijven, want schrijven is zo leuk en ik inspireer jou graag op het gebied van communicatie, focus en passie.

De eerste vier zijn de perspectieven waar ik mij op richt. Ieder onderwerp staat 1 kwartaal centraal. Zo zorg je voor focus en blijf je gericht op de doelen. En je voorkomt dat je overrompeld wordt door al je eigen ambitie ;).

Kortom, 2020 wordt een passievol jaar! 

Wat heb jij op de planning staan?

Hulp nodig om jouw ambitie om te buigen naar een helder actieplan? Laten we een Connect-gesprek plannen!